Monday, 1 January 2018

2017 - Ett djäfla skitår... - Bröllop och kärleken -

Så.. nyårsafton och jag har sovit hela dagen. Jobbade till kl 7 imorse och ska jobba imorgon kl 7 igen så denna nyårsafton blir lugn och skön. Däremot 2017 går till historien som ett djäfla skitår!

Jag är 43 år och ska fylla 44 nästa år, men jag säger bara: Tack gode gud att detta året är slut..

Detta året började ju så bra..

I februari träffade jag en underbar man som som fick mig att må så fint, jag kände mig speciell och utvald som man ska göra när man är kär och jag kände jag kunde lita på honom. Han fanns där för mig och vi samtalade långt och länge om olika saker i livet och det som bekymrade oss. Vi träffades nästa varje dag när vi inte hade barnen. Vi hade en fin sommar och jag lärde mig mycket. Jag lärde mig att släppa in kärleken igen och lita på en man.
Hans röv dög som huvudkudde iallafall.
Vi var ett par i 6 månader och när jag var på min bäste väns bröllop blev jag lite snyggt och rakt på sak dumpad.. VIA WHAT'S APP!! Den djäveln hade mage att först bli arg på mig för att jag överraskade honom dagen innan för att jag ville visa hur fin jag var och sedan sa han att han inte älskade mig, aldrig skulle älska mig och hade aldrig gjort det. Att inte jag dog.... 
an lyckades iallafall krossa mitt hjärta och min tillit till folk.
En riktigt härlig och känslosam kille.. NOT!

Lite bröllop blev det också under sommaren och hösten, 2 stycken till och med.
Mina närmsta och käraste vänner Isabel och Gavin gifte sig under sommaren och det var ett underbart fint bröllop. Det tog plats på Birka Lines ena kryssningsbåt och Isabel var den vackaste av brudar.


Mrs Kilvington och jag. 

Prinsessan Mary av Lövtorp till höger.
Våra klänningar köpte vi på BonPrix och de var av så fin kvalitet. Vi har använt dem flera ggr och de är lika fina som då. Jag kan varmt rekommendera deras kläder.

Det andra bröllopet vi var på hölls i Sorunda Kyrka, den kyrka där Mary är döpt och även jag själv en gång stod brud. Denna gången var det Erica och Patrik som knöt äktenskapens band.

Mary och jag påväg till Sorunda Kyrka. Tack Izzie för lånet av klänningen. Jag kände mig SÅ fin.

Herr och Fru Pettersson

Den ack så viktiga kyssen utanför kyrkan. 

Erica är bara så vacker. <3 Min fina svägerska. 

Off we go as husband and wife. To the party...

Erika och Patrik hade även de sin fest på en Birka Line kryssning och som gången innan var det mat av bra klass och riktigt kul. Denna gången gick jag och lade mig lite tidigare än på det föregående bröllopet men attans vad kul vi hade. OCH på detta bröllopet var jag INTE dumpad iallafall. :-)

Dagen efter vart det lite shopping och Mary vart nöjd med sina investeringar. Mammas midja vart ganska nöjd också.. (en bilring till inför nästa års sommarbad)

Jag är så glad att jag fick komma på era bröllop Isabel och Erika. Ni har verkligen hittat era soulmates och jag vet att ni kommer få ett långt liv i lycka. Grattis till er båda än en gång och ni är värda all lycka i världen.



1 comment:

 1. Allvarligt och ärligt lån erbjudande

  E-post: mariadiosperez@gmail.com
  Whatsapp: +33 7 56 94 93 46

  Hallå
  Jag är Maria Perez, jag beviljar lån till en viss person, företag och föreningar utan åtskillnad mellan ras och desirous kontinent enligt följande kriterier:
  Val av belopp: från 5.000 till 2.000.000 €.
  Val av återbetalningsperiod: 1 till 20 år. Återbetalningen är av 3 typer: månad, årlig eller singel.
  Årlig ränta: 5% på beloppet att låna.

  E-post: mariadiosperez@gmail.com
  Whatsapp: +33 7 56 94 93 46

  Cordial hälsningar.

  ReplyDelete