torsdag 6 oktober 2016

Världens mysigaste affär och underbara ljus.


I ondags stod jag utanför K.Lundkvist och ROST och Russin, förväntansfull i för deras nyöppning här på Djurgården. Vädret var underbart men liite kallt dock. Hösten är påväg och det känns bra med ett event i en butik med underbara ljus och inredning. 
K.Lundqvist har allt som man kan tänka sig i doftväg, men det började med doftpinnar. Nu älskar  jag ju sånt så detta var perfekt för mig.
Kristoffer är en av de gulligaste killar man kan tänka sig och jag önskar honom all lycka. 

I samma butik rumsterar även ROST och Russin som har inredning till alla rum i ett hem. Det finns saker för mamma, pappa, syrran och brorsan. Till den lilla nyfödde finns den perfekta presenten och till barnet som ska få eget rum för första gången finns det perfekta i inredningsväg.


Jag ville ju som vanligt ha allting men köpte bara ett ljus, doftpinnar och ett underbart fat till ljuset i koppar. Till julen betalde jag ett litet juleljus som står i en klocka. Det luktade SÅ gott och alla som känner mig vet att jag är torsk på allt som har med jul att göra. 

Ligger högst på önskelistan till jul... Mmmm


Jag hittade SÅ mycket som jag kommer åka ner och köpa till jul, men först får Halloween passera. De hade lite halloweenigt och pumporna var så söta. Bara att kvasta ner och investera i dessa gullisar.

Goodiebagen vi fick var så häftig.. 


Där i låg färg från Palett&Co med tillhörande pensel från Mäster, ljuslykta från Interiörhuset där även flaskan kommer från. Det låg en perfekt mössa från LikaLyx och armband från BudToRose. Sist men inte minst stod i bagen doftpinnar från K.Lundqvist. :-) Jag bara älskar dom...
Naturligtvis köpte jag lite till mitt hem men mina inköp tar jag i ett annat inlägg, detta ska handla om öppningen...

Julklappen till mamma?? Champangekylare från Interiörhuset.

En liten lakritsmix till dig själv? Bästa lakritsen från Haupt <3

Takkrona som anstår kunglighet.. Kristoffer är en prins så det passar perfekt.

Allt i ett: Målning och Godis. 

Syrrans pressi?? En buffé av smycken från budtorose

Underbara Marlene och Kristoffer.
Kolla loggan i bakgrunden... den är så häftig och passar hela konceptet med butiken. Lyx och glamour utan att för den sakens skull inte vara odödliga priser.

Jag önskar all lycka till K.Lundqvist och Rost och Russin...

Kram Trasselmaja

1 kommentar: