torsdag 27 oktober 2016

Middagen - Bloggmiddagen 2016

Ja, vi kom ju så till Beirut Café på Engelbrektsgatan och det var en liten prommis från Brunkebergstorg till restaurangen. Kallt som sjutton var det också....


När vi kom dit blev vi hänvisade till källaren, ja... de hade nog hört hur livligt det kunde gå till på middagarna så de tog nog det säkra före det osäkra.. hahaha...
Väl ner för trappan fanns där till vänster en jättefin vinkällare. Det måste vara riktigt fina viner för de var väldigt dammiga och såg riktigt gamla ut. Inget för mig med andra ord.
Till höger låg garderoben och i nästa rum kom baren och en liten myshörna med litet bord och levande ljus. Ja, det fanns överallt om jag ska vara ärlig och de doftade lite av kanel. Någon tyckte det var perfekt en annan inte..

I nästa rum, där vi skulle sitta, fanns 3 njurformade bord som var dukade med vinglas och servetter. Den mat vi skulle äta var mezebuffé där man fick ta vad som behagades och det var buffé för 16 personer. Lite trist att när man betalat 500 kr inte kunde ta mer än en gång. Vissa saker tog slut ganska snabbt och de fyllde inte alls på. Till detta ingick ett glas vin och det var inget vin de valde själva utan något som de valt i förväg. 

Lite roligt fick vi i goodiebagen.. Dock ingen "husband", det stod på en bil på utsidan av restaurangen. Lite roligt var det iallafall.. med tanke på att flera av oss är skilda och lever själva. 

Lite tazzles, dock inte Maria Montazamis design. Men visst ägnade man henne en tanke.Underbara Ewa, som arrangerat hela middagen. En av de underbaraste kvínnor jag vet. Jag bara älskar att träffa henne. <3

Det är alltid lika kul att träffa bloggtjejerna och få skvallra lite. På slutet av middagen kom Raffe ner med en kompis, de var på Rich och svängde förbi på en öl. De gick sedan vidare och vi åkte hem till vårt. En perfekt kväll med mat och sällskap var över och jag ser fram emot nästa gång vi ses. 
Då blir det dock ingen bloggmiddag, men jag kommer definitivt hälsa på hemma hos dem.

Kram Trasselmaja.Goodiebagen innehöll massa roligt:
Tack till alla fina sponsorer och den innehöll allt från en tvättlapp till graviditetstest. Där fanns doftljus från Klockaregården, choklad från debron och lite massageolja från Playboy. Gå in på länkarna nedan om ni vill kika på hemsidorna.


Trött men lycklig Trasselmaja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar