onsdag 26 augusti 2015

Barn och Familj - Bloggmässa med Walles&GlantzDu missar väl inte denna härliga mässa i Malmö?

Det är underbara Walles & Glantz som återigen anordnar mässa och denna gången är det i Slagthuset i Malmö.

Den 7 november är det äntligen dags igen för Barn & Familj i Malmö. Jag var där med Mary och T förra året och nu är det ännu större för de har flyttat till Slagthuset och det ska bli så kul att få åka ner och träffa alla goa bloggare igen. 

Förra året var det en underbar modevisning, Fnulan var där med sin Millitta-bok, Malin var där med Maxomorra.. ja, det var så härligt att få komma ner och se en annan del av bloggsverige.

Denna gången kommer vi bo på Elite och Mary ser verkligen fram emot detta, ja.. jag också förstås men för henne är det lite extra. 

Efter eventet kommer vi troligtvis åka över till Köpenhamn och gå på Tivoli som har öppnat sin julmarknad för att äta aebleskiver och dricka glögg. Aebleskiver är som runda bollar av pannkakssmet med äpplesmak och till detta har man en god mugg glögg. Nu börjar Mary bli så stor att hon inte uppskattar julmarknaden på samma sätt som när hon var liten så vi får väl se hur länge vi stannar.

Jag kan varmt rekommendera att gå på denna mässa, det är bra utställare och trevliga tjejer man får träffa. Alla lika goa och glada från hela sverige.

Kram 

Trasselmaja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar