tisdag 9 december 2014

Walles PR & Event och underbara Malmö

Förra helgen var det äntligen dags för det event jag väntat på i många veckor, det var dags för Emelie Walles stora familjeevent som hölls på Grand Hotell Garden. Det är ett av södra sveriges största event och jag passade på att ta med familjen och dra ner på en lillsemester.

Vi var endel VIP-bloggare och jag hade turen att få en plats framme vid scenen mellan Trollmorsan och Terese Engqvist. Två helt underbara bloggare som alltid får mig att må lika bra. Emelie berättade lite om eventet och presenterade de utställare som var med. Det var bla.Kids Agency, MP Denmark, Maxomorra, BundgaardiTrim, Militta, Sojka's Forever Living, Sojka DesignLekomera och PassifloraEstetikspecialisten, Perfect Skin. Även Förenade Bil var där och visade upp sin fina Countryman, en läckerbit jag vart riktigt sugen på. Musiken under hela eventet stod Dj Robban för.

Lägg till bildtext

Jag hade turen och vann en månad gratis träning med iTrim, det var dock i Malmö men de skulle kolla om det gick att ta det här uppe istället. Får se när de hör av sig igen.

Modevisningen var framförallt barnkläder och de små modellerna så duktiga och helt underbara. Jag blev så sugen på ett regnställ från Geggamoja till Mary, ett sånt kommer det definitivt bli nästa år.

Efter modevisningen blev det mingel och möjlighet att gå runt och kika på alla utställarbord. Jag pep snabbt bort till Kids Agency och fina Malin. Jag fyndade naturligtvis till Marys kusiner och till mig själv. Det är världens bästa kvalitet på barnkläder och Mary älskar sina Maxomorrakläder. Sedan gick vi raskt över till Malin/Fnulan som är författaren till boken om Militta.  Jag läste den för Mary på kvällen och skrattade så jag kved. Gud vilken rolig bok, ser redan fram emot nästa. 


Emelie berättade att det kommer bli ett event nästa år igen och då kommer de hålla till i Slakthuset i Malmö. Gissa om jag kommer åka ner då igen. Kanske utan familj då, men istället med en annan bloggare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar