fredag 31 oktober 2014

Muminfamiljen kom hem igen.

För inte så längesedan fick jag en inbjudan till förhandsvisning av Muminfamiljen på Franska rivieran. Det var Tallink Silja Line som arrangerade det hela och Mary fick ta med sig 2 kompisar. Hon valde Hanna och Alexandra, två tjejer i nedre tonåren som hon avgudar.
När vi kommit dit var det inte så lång väntan innan vi fick komma in och sätta oss. Det var onumrerade platser så vi satte oss i mitten och väntade spänt, hur skulle filmen vara, skulle det vara en klassisk tecknad film och vad handlade den om egentligen.
Jo, den var helt underbar! Det var en klassisk tecknad muminfilm där vi fick träffa Lilla My och Mymlan, muminmamman och muminpappan samt alla andra på ön. Det var en film som älskades av både mig och barnen, stora som små.
Tidsmässigt kanske det är en lite för lång film för de minsta barnen som var där och man ska nog se till att hela familjen är kissade och klara, för har filmen börjat VILL man inte gå ut.
Muminfamiljen trivdes gott på franska rivieran men längtade hem igen så efter någon vecka styrde de kosan hemåt igen i sin lilla träbåt.
Jag kan varmt rekommendera denna film i höstmörkret till både stora och små barn.
Tack till Tallink Silja Line för biljetterna och goodiebagen som jag bloggar om senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar