onsdag 3 september 2014

LOPPIevent - Höststart

Nu är äntligen hösten här och med detta kommer ju även LOPPI:s första event: Höststart. Jag älskar LOPPIs event eftersom jag alltid känner mig så välkommen och att det riktar sig till både mig och min dotter. Denna gången åkte jag dit med Marlene, Soffiz och Sofie.

Detta underbara event hölls på Clarion Sign. Stockholm, och där bjöds det på wraps och drickbart innan föreläsningarna började.Jag och Marlen stilar uppe till höger
Ett litet smile med Jessica från The Flagship och nere till höger lär jag Totte & Zillah hur mobilen fungerar.
Fotograf: Petra Kyllerman

 
 
 
Konfrencier för eventet var Loppibloggaren Lina Hedlund, som alltid är så snygg! Hon gjorde stilfull entre och hennes Milo var med på ett hörn. Sötare kille får man leta efter :-)

Hon presenterade först Totte och Zillah som var där och erättade om Tv4Play deras Premium-abonnemang som är för hela familjen. Och det fina i det hela är att vi väljer ju själva när vi vill titta. Jag och Mary kikar faktiskt varje dag en liten stund istället för andra barnkanaler. Då blir det Veterinärerna som är en stor favorit. Ikväll tänkte jag vi skulle kolla på Totte och Zillah. Vi fick ett 3-månadersabonnemang som används flitigt här hemma.

Jag fick ju förmånen att mingla lite med Totte, Zillah och en av TMNT.


Nästa föreläsare var MatHem.se och vi fick höra lite om deras historia och företaget växe fram från ide' till ett företag som idag har 200 anställda och som omsätter flera miljoner om året. De finns där för oss som inte har fantasi nog samt som inte vill gå och handla. Jag älskar iden och anväder den själv. De har även blivit utnämnda till sveriges bästa matsite i internetworld.

Anitha Schulman och Terese Alve'n berättade om sina nyutgivna böcker som man även kunde köpa på eventet. De handlade om träning och 5:2 metoden. Efter det fick vi en fantastisk modevisning med underbara modeller och kläder från bla  Me&i, The Flagship Company, reima samt BarnskoSpecialisten.

Sist ut att berätta om sitt var Janis och Johanna från Tallinksilja som berättade om sitt nya Fartyg Serenade. Jag blev lite sugen och funderar på att överraska Mary med en kryssning. Hon måste ju och så få träffa Mumin som jag fick.


Sedan var det mingel och det är så skönt att få gå runt och kika på alla fint som finns på LOPPI:s event.
 Caseapp.se var där och visade sina fina skal till bla. Iphone, Ipad, McBook, Ipod och Samsung Galaxy. Du går in på deras hemsida och gör ditt helt personliga skal. Jag fick ett marmorfärgat skal av dem, tack så hjärtligt, som jag använder varje dag. Passar perfekt till mig.
 Me&i har ju så underbara kläder och jag bara älskar dom. Har redan beställ klänningarna ni ser på bilderna här. Perfekta till lucia på skolan och jul.MatHem.se fick jag en jättefin kräfthandduk av,
kan även användas som hakapp ;-)

 
 
Dessa underbara kläder från Ullmax tänkte jag beställa till vinterns joggingturer.
Sedan 2001 har de varit en del av nordens föreningsliv, och de stöttar Team Rinkeby 2014 samt Barncancerfonden.
 När jag kände mig nöjd så letade jag reda på mina kära vänner och vi gick mot utgången, där fick vi varsin goodiebag från LOPPI och den var smockfull med roliga saker. Det jag inte kan ha själv som bebisgrejer får Marys lilla kusin Alissa. Så även om Mary är sju och ibland lite för stor så passar detta mig perfekt.

Sponsorer till goddiebagen är:
@morepa,#omega3,@finuds_e #findus #cloetta @vitaminwellsverige #vitaminwellsverige #softlan @glittersverige #glitter #glittersverige @alleviviktcoach #allevo @egmontmedia #egmont #bamseUtställare:                                                          
Loppi
MatHem                                  
Tallin Silja Sverige                                        
TV4                                            
BarnskoSpecialisten                                        
Me&i                                                 
Ullmax                                                         
Reima                                                       
Friensd Of Adam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar