torsdag 8 maj 2014

Sune i fjällen och Let´s dance

Här har ju varit full rulle från i fredags över hela helgen och i måndags kom slutklämmen, den stora finalen. Vi skulle vara med på filminspelning av Sune i fjällen och detta tack vare Marlene som tyckte att det kunde vara en kul grej för Mary att vara med på.

Marys kompis fick följa med så T kom över redan på söndagen för att sova över, vilket äventyr detta skulle bli. :-) Klockan ringde tidigt på måndagen så vi vart lite stressade för alla vet ju hur det är med 2 ! tjejer som ska fixas iordning och serveras mat. När vi väl kommit iväg var de supertaggade och snart var vi hos Marlene och tog pendeln in till stan.

Vi skulle till Magasin 7 där flera av Tv4:s produktioner spelats in, b.la körslaget, Helenius Hörna och Let's dance. Mary och T var så duktiga och gick nästan en mil under dagen utan så mycket gnäll som jag trodde att det skulle bli. Väl framme fick vi fika och denna väntan som jag trodde skulle bli kom egentligen inte. Det var inspelning ganska snart efter att vi kom dit och tiden gick SÅ fort.
Vi fick även träffa Tony Irving och Dermot Clemenger, Ann Wilson såg vi bara på håll och så snygg hon är! Tänk om jag kunde vara lika snygg i hennes ålder..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar