söndag 6 oktober 2013

Sjukdomar och 65-årskalas

Nu har min älskade mamma gått och fyllt pensionär. Hon fyllde 65 i torsdags och det firades i dagarna tre med familjen. Jag och Mary åkte ner i torsdagsmorse och min bror med familj kom ner på torsdagsnatten.
När vi kom ner hade vi med oss tårta och blommor som anstår en "tant" och fikade gott med min syster Annika och hennes dotter Helen. Så kul det var att ses igen, det är inte så ofta längre iom att jag bor i Sorunda. Avstånden är längre än man tror ibland. På kvällen åkte vi till Överby där de hade öppet till kl 21.. Shopping, shopping :-)
Mammas vackra blommor hon fick :-)

På fredagsmorgonen vaknade jag och lät som Bonnie Tyler, hes som bara den. Men det var upp igen och förbereda frukosten med hela familjen. Helen och Annika kom upp och så var syskonskaran samlad igen för första gången på länge. Det är så kul när vi ses allihopa och jag älskar verkligen hela min stora familj med tokiga idéer och diskussioner. För det blir det alltid när vi ses, högljutt och vilda samtal :-)
Efter frulle åkte vi till Ikea för att köpa mammas present, Malm byråer. Det var en trevlig utflykt även och jag och Mary inte mådde helt hundra.
På kvällen myste vi bara och var tillsammans. Lars-Åke, min bror, drog till stan och träffade gamla kollegor från Volvo. 

Lördagen tillbringades på klädkällaren, ett litet Ullared i miniatyr, där vi faktiskt inte gjorde några större fynd. Då inser man snabbt att man har allt. Lite kläder till Mary och smidessiffror till huset blev det. 
På kvällen bjöds det på smarrig smörgåstårta och chokladtårta, tyvärr var det några som inte kunde komma pga av att jag och Mary var sjuka. Men gott var det :-D
Mary lärde sig sticka på kvällen, influerad av Connie så fick hon ett nystan av mormor och stickor. Så nu är hon en fena på stickning

Tyvärr har allt roligt ett slut så nu är vi på väg hem, just nu i sandbäcken.. Någonstans mellan Sthlm och Gbg..
Mary sover som en gris och jag sitter här och ömsom hostar ömsom nyser, ska bli kul att jobba imorgon.. Eller inte..
Min bror åkte före oss och är väl hemma någon gång i natt han också. Längtar redan till nästa gång vi ses <3
Här är jag och världens bästa mamma.. Min!! Jag älskar dig mamma!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar