lördag 9 mars 2013

Kalix igen...

Ja, nu är vi uppe i underbara Kalix igen och hälsar på.:-) Har ju inte bloggat sen vi var här sist till halloween, så det känns som om cirkeln är sluten och orken kommer tillbaka. Det har varit tuffa månader privat, men en underbar jul och nyår med skidåkning och goda vänners sällskap. Mycket som har hänt i mitt liv de senaste månaderna har tagit orken från mig, så därför har det blivit ett stort hopp i bloggen.
Här uppe har vi hunnit med att njuta av snön och våra vänner, shoppa och äta gott.

Vi kom upp till A-L och H i onsdags sent på kvällen och började torsdagen med O:s förvånade min när han fick se Mary. Sen vart det snabbdusch och sen iväg till Leos Lekland i Luleå där vi mötte upp C och hennes barn. Där fick alla 5 barnen leka och busa så länge de orkade, jag njöt av mitt kaffe ;-) A-L och C höll sig till lunchen.
I fredags åkte vi runt och kikade på hus... ja, endel finare än andra och ett riktigt muggohus... usch vad det var skruttigt. Förstår att vi fick kika på det själva, hahaha... Sen vart det lite shopping: Buketten, där vi sprang på underbara J och hennes man, sen så köpte jag mig ett par nya stövlar då mina gamla gick sönder på morgonen... Surt!
På kvällen kom C med familj upp och då åt vi underbar middag och drack gott till, förövrigt samma middag som på halloween.. därav att cirkeln är sluten :-D

Idag lördag står det korvgrillning och långpromenad i solen på menyn, här är så underbart och kallt. På med täckkjolen och dunjackan bara sen är det till att gå. I morgon åker vi tyvärr hem igen, men om jag känner mig själv rätt är vi tillbaka innan vi hunnit sätta ner rumporna på solstolarna hemma.
Foton kommer läggas in senare.. är ju inte så haj på detta än.. hihi...


Kram och hej så länge

1 kommentar:

  1. Tack för 4 trevliga dagar.
    Ser framemot lite mer bloggande och bilder nu.
    Ha det så gott tills vi ses snart igen.
    Kram

    SvaraRadera